Vil du have en dør med garanti på?

26 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er jo mange måder at skaffe en ny dør på, og det behøver jo ikke være en ny dør som i, at den aldrig er blevet brugt før, og man anskaffer sig en, som der findes mange af, eller man får lavet et unikum af en dør.

Det kan jo også være en dør, som der er blevet brugt før af en anden, men som vedkommende ikke kan bruge længere, og det har ikke noget at gøre med, at døren er gået i stykker, men at den bare ikke passer ind i den nye indretning, som man er i gang med derhjemme.

Men fremfor bare at smide den dør ud, når den nu fungerer fint, så kan man jo give den væk eller sælge den.

Med sådan noget privatsalg følger der jo ikke en garanti med, så det kan være, at man ikke tager den chance, selvom det var en billig dør.

Dörrar

Gå efter den sikre dør med en garanti

Der kan jo ske meget med den dør i sin første levetid og senere, hvor man kan komme til at opleve, at den var i stykker, da man fik den, selvom man havde udpeget den og ikke set skader på den, eller man fik en anden model end den, der var udstillingsmodellen – hvilket oftest er det, der sker.

Der kan også gå ting galt, når man sætter den op, som der ikke var ens egen skyld, eller man finder ud af efter noget tid, at det bare ikke er den rigtige dør, så man hellere vil have en anden.

Her er man jo mere i sikre hænder, hvis man har købt en dør fra en autoriseret forhandler, end når man købte eller fik den private.

Det kan godt være, at man kunne spare nogle penge ved det sidste eksempel, men på længere sigt er det ikke den smarte metode at vælge.

Flere Nyheder