Tag et kursus i Power BI og styrk din placering på arbejdsmarkedet

06 april 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

De seneste år er Microsofts værktøj til virksomheder, Power BI, blevet mere og mere populært at bruge. Derfor er det også en god ide for dig, at du lærer at bruge det. Det vil ikke bare være en fordel i forhold til at styrke din placering på din nuværende arbejdsplads. Det vil også være en fordel i forhold til at få et andet job senere hen. Det kan derfor i den grad betale sig for dig, at du bliver ved med at holde dig ajour i forhold til, hvad der sker på IT-området. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at tage et kursus i Power BI, er 4d.dk. De har et stort udvalg af kurser inden for IT og har derfor selvfølgelig også flere kurser inden for dette område. Faktisk har de flere forskellige kurser inden for værktøjet, så de oplever, at der er nogle, der har lidt svært ved at finde ud af, hvilket kursus de egentlig skal tage. 

Kurser

Sådan finder du det rette Power BI kursus

Når du skal vælge et Power BI kursus, skal du selvfølgelig først og fremmest se på, hvilke færdigheder du har brug for at kunne. Har du for eksempel meget brug for at kunne designe rapporter, eller er det mere datamodellering, du har brug for?

Hvis du endnu ikke kender så meget til Power BI endnu, er det en god ide, at du starter med et helt basic kursus som Analysér og Visualisér Data med Power BI. Det er et af de kurser, de tilbyder hos 4D. Med det bliver du altså godt klædt på til at specialisere dig i en af de forskellige retninger – eller simpelthen at tage alle de andre kurser, så du er godt på vej til at blive superbruger af programmet. Det vil altså være en kæmpe fordel både i dit nuværende job og et eventuelt kommende job. 

Flere Nyheder