Sådan gør du dit badeværelse hyggeligt

21 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Det er sandt, at vi bruger meget tid på badeværelset. Det er også sandt, at vi normalt ikke gør det til vores yndlingssted at hænge ud og nyde livet. Denne artikel vil vise dig, hvordan du kan ændre dette og gøre dit badeværelse hyggeligt ved at lave det om til en hyggelig oase, hvor du kan slappe af og glemme hverdagens stress og jag.

image

 

Du kan skabe hygge gennem maling

Der er ingen tvivl om, at alt bliver mere hyggeligt og flot, når det har fået en omgang maling. Vores første råd er derfor, at du kan male én eller flere vægge på dit badeværelse. Det er altid en god idé at vælge pastelfarver såsom mintgrøn, babyblå eller lyslilla.

Disse farver giver en følelse af afslapning og ro, mens de stadig er friske og smukke på samme tid. Du kan dog vælge lige præcis den farve, som du foretrækker og som du mener vil passe bedst på dit badeværelse.

Fiks det slidte badekar

Der er ikke noget mere hyggeligt og romantisk end et være i badekar. Det er dog hverken særlig hyggeligt eller romantisk, hvis badekarret er blevet slidt og hullet. Det er heller ikke særlig pænt at se på og du bør derfor fikse det, hvis du ønsker at gøre dit badeværelse klar og hyggeligt.

Hvis du ikke har råd til et nyt badekar, kan du vælge at male det gamle badekar. Det kan være en svær proces at udføre selv og du bør derfor overveje at få nogle professionelle til det. Du kan læse mere om dine muligheder ved at søge på ‘male gammelt badekar‘.

Indretning betyder alt

Indretning er altid prikken over i’et. Du kan, gennem den helt rigtige indretning, skabe lige præcis den stemning, du ønsker. Du kan vælge nogle smukke planter og/eller tørrede buketter og det er altid en god idé med nogle duftlys. Du kan også finde en måtte til gulvet, der både er blød og pæn. Der er et væld af muligheder og du kan vælge lige præcis de ting, du foretrækker.

Flere Nyheder