Prostituerede bruger også sexlegetøj

By:

Det kommer formentlig ikke bag på dig, at prostituerede bruger sexlegetøj, og vi skriver ikke dette for at sige det indlysende, at man ikke skal dele sexlegetøj med den slags mennesker, og hvis man selv er den type, så skal man huske at rense og rengøre det efter hver kunde.

Men det er måske værd at bemærke, at hvis man er typen, der har den slags tilbøjeligheder til at besøge luddere, som de også populært bliver kaldt, så skal man måske lige være opmærksom på, at hvis man ønsker en ydelse, der inkluderer sexlegetøj, så skal man altid bede om, at det bliver renset forud.

Måske vil man endda gerne se det blive gjort på den rette måde, formentlig også med afspritning og lignende, så man kan være helt sikker på, at det er rent, før man begynder på akten.
Ellers kan man jo tage sit eget med, der er helt nyt, som den prostituerede også selv får lov at se blive åbnet, så vedkommende ved, man heller ikke er ude på at dele noget uhygiejnisk med vedkommende.

I og for sig bør man faktisk altid bede den prostituerede om at rense sig selv, før man har seksuelt samkvem med vedkommende, hvor man kan risikere at pådrage sig sygdomme, hvis nu beskyttelsen ikke er nok – også selvom akten måske ikke inkluderede kønsligt samkvem.

Du kan måske blive forfærdet over, at vi overhovedet kommer med disse vejledninger, men der findes folk, der måske ikke tænker på dette, og det er jo ikke så mange kampagner, der siger, at hvis man alligevel har lyst til at gå til en prostitueret, så skal man huske grundig beskyttelse og rens.

Det er jo det egentlige rufferi, som giver faget et dårligt ry, for der er mange selvstændige prostituerede, der faktisk nyder og holder af deres arbejde og har et helt almindeligt liv ved siden af.

Posted in: sexlegetøj