Køb dit nye udstyr til ølbrygning i egen bolig online

16 april 2021 Astrid Pedersen

Sommertiden er lig med masser af udeliv, socialt samvær – og en kølig bajer når solen bliver ekstra hed.

Der er få ting så behageligt som at køle ned med en velsmagende øl, for eksempel i forbindelse med en hyggestund på terrassen eller efter hårdt have arbejde. Og det er ekstra og særligt tilfredsstillende at skylle efter med en øl man selv har fremstillet i sit eget hjemmebryggeri.

Bryg øl hjemme i privaten for få midler

Har du tit gået og drømt om at tage et kursus i ølbrygning, eller måske endda selv starte en produktion? Så behøver du ikke længere at vente med at gøre drømmen til virkelighed.

Du kan nemlig formedelst en mindre investering bygge dit eget bryggeri hjemme i køkkenet eller i dit bryggers hvis dit hus er forsynet med sådan eet. Og så er det sådan set bare at komme i gang med ølbrygningen.

Hvad skal jeg bruge, når jeg vil brygge øl derhjemme?

Måske tænker du at du hverken har penge, tid eller plads til at starte et hjemmebryggeri. Men her kan du være ganske rolig. For det første koster brygudstyr til nybegyndere ikke en mindre formue.

Du kan for få tusind kroner erhverve et begynder sæt – en såkaldt Starter Box – hos Hjemmebryggeren. En Starter Box indeholder alt hvad du skal bruge for at komme sikkert ud over rampen som amatør brygmester. Og med en tilhørende All Grain Kit kan du nemt og hurtigt bygge dit første batch øl.

For det andet behøver du ikke at bruge lang tid på din nye hobby – og for det tredje fylder en Starter Box ikke det store. Brygspandene kan sagtens stå i et hjørne og hygge sig når du har sat brygge processen i gang. Og så er det bare at nyde de velsmagende gyldne dråber når denne er tilendebragt.

Find dit brygudstyr på hjemmebryggeren.dk.

Flere Nyheder