Kender du de mange formål, som røgelse har?

28 februar 2022 Silje Hansen

advertorial

Hvad end du kender en del til røgelse, eller det er helt nyt for dig at bruge, så læs gerne med her. Vi uddyber nemlig flere af de mange formål, der er ved at bruge røgelse. 

Hvilke formål har røgelse?

Røgelse har været brugt til mange ritualer

Egentlig så har røgelse været brugt til mange forskellige ritualer. Det gælder alt fra udrensninger, visioner og til forskellige ceremonier. I dag bruges det dog typisk til at skabe en skøn duft, hvad end det er i hjemmet, i et tempel eller andre steder.

Røgelse kan være med til at justere energier 

Et andet formål som røgelse også har er, at den siges at kunne påvirke, eller justere, energier i et rum. Derfor har du måske også allerede set, hvordan røgelse har været brugt af kendte i TV, som går og spreder den i hjemmet. 

Røgelse siges desuden at kunne gøre det samme ift. energien hos en person. 

røgelse

Røgelse kan påvirke følelserne 

Røgelse kan også tages i brug med det formål at påvirke følelser. Det kan være alt fra at skabe en romantisk stemning og til at give mere plads til afslapning og velvære.

Hvor kan du købe røgelse henne? 

Hvis du har fået lyst til selv at tage røgelse i brug, så er der heldigvis flere steder, hvor du kan købe den henne. Et godt tip er dog, at du starter med at søge online. For du vil falde over forskellige webshops, som har et helt univers af røgelse og andre produkter til dig, der er spirituel anlagt. 

Fordelen ved at du køber røgelse online er selvfølgelig, at du kan gøre det, helt når det passer dig. For du skal ikke tænke over åbningstider eller andet. Samtidig er der ofte gode fragtaftaler, så du også kan få den hurtigt hjem til dig. 

 

Flere Nyheder