Hurtig og nem ombytning af dine gasflasker

14 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Hører du til dem der bruger gas, det kan f.eks. være i et udekøkken, til grillen eller noget helt tredje ved du også a der skal ske en ombytning af gasflasker, når de er tomme. Det er der flere måder du kan gøre. Du kan tage op på den nærmeste tankstation. De fleste bytter gasflasker. Det samme gør byggemarkederne også og nogle småkøbmænd.

I dag er der også en anden måde. Du kan vælge at bestille en ombytning på nettet. Du bestiller en ombytning og stiller de brugte frem, så kommer der et firma og stiller nye fyldte og tager de gamle med. Det har den fordel at du slipper for selv at skulle bakse med de tunge flasker. Omvendt kan du risikere at stå uden gas i et par dage.

gasflasker

Gassens mange anvendelsesområder

En gasflaske har mange forskellige anvendelsesområder. Ved siden af at have gas i komfuret og det er noget de fleste forestrækker når først de har prøvet det, da varmen er nemmere at kontrollere. Som nævnt kan den også bruges i et udekøkken og flere og flere har opdaget at det er nemmere at grille med gas. Det er hurtigere og nemmere og man skal ikke stå og fedte med kul og optændingsbriketter. 

Du kan også bruge gas til at fjerne ukrudt i mellem sten og fliser. Det er en miljøvenlig måde samtidig med at du brænder ukrudtet helt ned til rødderne. Det betyder at der går lang tid igen inden at det kommer tilbage.

En gasbrænder på terrassen giver også lys og varme til de småkolde nætter. Det er muligt at sidde længere ude når vejret er til det og samtidig være varm.

Mange har også en ekstra ovn, især i ældre sommerhuse og kolonihaver. Det har den fordel at der hurtigt er varmt og den er flytbar.

Flere Nyheder