Gulvafslibning på Østerbro ved professionel gulvmand

22 august 2021 Astrid Pedersen

Er dit trægulv så grimt og trist at du overveje at skifte det ud? Så bør du læse med her.

Kan et slidt trægulv blive pænt igen?

Måske synes du at det gamle trægulv virker helt håbløst, med alle sine pletter, skrammer, ridser og gråligt matte slidspor. Men faktisk vil størstedelen af den slitage, som optræder i gulvets overflade, være til at fjerne igen ved en grundig gulvafslibning.

Når du lader gulvet afslibe kan du nemlig slippe af med op til 2 millimeter af den slidte overflade. Dette er typisk fuldt tilstrækkeligt når det handler om at komme de grimme skønhedspletter til livs. Og med en ny efterbehandling vil dit trægulv komme til at fremstå smukt og ensartet på ny.

Få et skarpt tilbud på en gulvafslibning på Østerbro

Hvis du er bosiddende på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg eller andet steds i København og nærmeste omegn kan du altid få et godt tilbud på en professionelt udført gulvafslibning hos DBF Gulvservice.

Det københavnsk baserede gulvfirma DBF Gulvservice er kendt for det høje service niveau og de dygtig gulvmænd som står klar til at hjælpe kunderne med at genskabe smukke og skinnende trægulve. Uanset om dit gulv blot liger af overfladisk slitage, og derfor kan klare sig med en grundig gulvafslibning, eller om der kræves en mere omfattende behandling i form af en gulvafhøvling, kan du få hjælp hos DBF Gulvservice.

Når du lader DBF Gulvservice løse opgaven med slibning og efterbehandling af dine trægulve er du altid garanteret det optimale resultat. Dine gulve vil kunne komme til at stå som var de ganske nylagte. Og følger du gulvmandens vejledning ud i vedligeholdelse af det nybehandlede trægulv vil du kunne have glæde af dette i mange år fremefter.

Hvis du ønsker et tilbud på gulvafslibning kan du altid kontakte DBF Gulvservice via hjemmesiden dbf-gulvservice.dk

Flere Nyheder