Forældrekøb – få en tryg bolighandel med en billig og dygtig boligadvokat

06 februar 2018 admin
Forældrekøb – få en tryg bolighandel med en billig og dygtig boligadvokat

Når I skal ud og finde den helt rigtige lejlighed til jeres søn eller datter, så er det en fordel at have en boligadvokat med på råd så tidligt i processen som muligt. Forældrekøb er populært, men der er stadigvæk en masse dokumenter, der skal gennemlæse, og finansieringen skal falde på plads, før I kan underskrive en købsaftale. Fordelene ved at hyre en boligadvokat er, at I får en professionel juridisk gennemgang af alle dokumenter, så I kan være helt sikre på, at alt er, som det skal være. Ellers kan i eventuelt få indføjet et advokatforbehold. I vil også få hjælp til skødeskrivning og tinglysning, og bolighandlen vil i det hele taget blive en mere tryg proces, når I har en dygtig boligadvokat ved jeres side. I skal huske på, at ejendomsmægleren er sælgers mand.

24 timers sagsbehandlingstid

Når I skal finde en boligadvokat, der matcher jeres behov, så kan I f.eks. gå online og søge efter boligadvokater og sammenligne priser. Iblandt de billige boligadvokater finder i eBoligadvokat på Frederiksberg, som har stor erfaring med at hjælpe boligkøbere med at få en effektiv og tryg bolighandel. eBoligadvokat tilbyder at gennemgå jeres sag i løbet af 24 timer, og den hurtige sagsbehandlingstid er en fordel, fordi det ofte skal gå stærkt, hvis der er flere interesserede købere til den samme bolig. eBoligadvokats boligadvokater er dygtige og grundige, og I får den helt rigtige køberrådgivning, som passer til jer.

Boligpakker til forskellige typer af boligkøb

eBoligadvokat tilbyder forskellige boligpakker, der passer til forskellige typer af boligkøb. Det kan være til andelsbolig, ejerlejlighed, hus, projektbolig eller sommerhus. Har I brug for en boligpakke til forældrekøb, så kan I også få det. Pakken koster 6.250 kr. inklusiv moms, og den inkluderer en grundig og hurtig gennemgang af alle dokumenter og købsaftale, skødeskrivning, tinglysning, refusionsopgørelse m.m. Dermed får I alt, hvad I har brug for til at gennemføre en tryg bolighandel. Hvis I gerne vil vide mere, så kan I booke en gratis og uforpligtende samtale via hjemmesiden.

Flere Nyheder