Få flotte trægulve med en professionel gulvafhøvling i Trige

20 maj 2019 Astrid Pedersen
Få flotte trægulve med en professionel gulvafhøvling i Trige

Når man køber et hus eller en lejlighed med mange årtier på bagen, ses det ikke sjældent, at boligen er forsynet med et massivt og intakt trægulv. Desværre ses det også ofte, at det flotte trægulv er pakket væk under et tykt lag mørk gulvlak eller fernis, som sandsynligvis også har set bedre dage. Før i tiden var det mørke look meget populært, når det handlede om gulve – et trægulv kom ganske enkelt til at fremstå mere elegant og raffineret med mørk og tung lak. Og så fungerer fernis også som effektiv beskyttelse af gulvet, som tilmed bliver lettere at rengøre.

Få et smukt og lyst trægulv med en effektiv gulvafhøvling

Nu om stunder dikterer indretnings moden, at gulve skal være lyse og lette i deres udtryk. Der er kommet flere forskellige typer behandlings metoder til, som kan bruges for at opnå den smukke udstråling – for eksempel sæbe og lud. Disse behandlings metoder lysner træværket naturligt, og den fedtede sæbe giver samtidig gulvet en mættet overflade, som fremstår lysende og silkemat. Og det er sikkert denne type trægulv, du går og ønsker dig, frem for det mørke og lakerede.

Til alt held er det med stor sandsynlighed muligt at gøre denne drøm til virkelighed. Et trægulv, som er lakeret (og har været det i mange år), vil være beskyttet af lakken, og derfor som oftest intakt inden under. Lakken kan fjernes ved hjælp af en grundig og effektiv gulvafhøvling, udført ved en professionel gulvmand med den rette erfaring og et sikkert håndelag. Du bør ikke forsøge dig med denne tunge og slidsomme opgave på egen hånd – derved er risikoen for alvorlige skader på træværket simpelt hen for stor. En dygtig gulvmand vil kunne opnå det smukkeste og mest holdbare resultat. Og så behøver det ikke at koste en bondegård.

Læs mere på https://gkservice.dk/gulvafhoevling-trige/ 

Flere Nyheder