Drømmer du om at tage på sprogrejse?

By:

En sprogrejse er en rejse for livet. Du oplever et helt nyt land, møder mange nye mennesker og får rig mulighed for at øve dig i sproget sammen med andre sprogstuderende eller ude blandt lokalbefolkningen. Det er en helt unik mulighed for at dygtiggøre dig indenfor et bestemt sprog gennem både intensiv undervisning og kulturelle oplevelser.

Derfor skal du tage på sprogrejse

En sprogrejse er og bliver en helt unik mulighed for at forbedre dine sprogfærdigheder. Men det er også en kulturel oplevelse – og du kommer helt sikkert hjem med bagagen godt fyldt med eventyr. 

Hvad du får ud af en sprogrejse:

– Møde nye mennesker på din egen alder

– Opleve kulturen i landet

– Deltage i sprogkurser

– Bo sammen med venner, bo på et kollegium og møde nye mennesker eller blive indkvarteret hos en værtsfamilie

– Bruge sproget uden for undervisningen

Hvem kan tage på sprogrejse?

En sprogrejse er noget for alle. Ung såvel som gammel. Det kan være, at du står overfor at ville forbedre dine sprogfærdigheder, for at kunne starte på en bestemt uddannelse. Det kan også være, at du har brug for at forbedre dine sprogfærdigheder i forbindelse med din karriere. 

Tag på sprogrejse med Bundgaard Rejser

Bundgaard Rejser har mange års erfaring med at sende danskere på sprogrejser i udlandet. Når du booker en sprogrejse gennem dette selskab, sørger de både for, at du kommer på en god sprogskole, at du bliver indkvarteret et godt sted og at du kan tilmelde dig udflugter i fritiden. 

Selskabet har mange gode forbindelser til sprogskoler i hele verden. Du kan blandt andet komme til Spanien, England, Italien, Australien, New Zealand, Sydkorea, Japan, USA og Canada. Destinationerne byder på mulighed for at forbedre dine sprogfærdigheder indenfor sprog som engelsk, spansk, italiensk, japansk og koreansk. 

Hvilket land drømmer du om at besøge? Og hvilket sprog vil du gerne finpudse dine færdigheder i? Få inspiration, og læs mere om sprogrejser hos Bundgaard Rejser. 

 

Posted in: sprogrejser