Boligadvokat – faste lave priser og mangeårig erfaring

08 marts 2018 admin
Boligadvokat – faste lave priser og mangeårig erfaring

Når du skal vælge en boligadvokat, er det vigtigt, at vedkommende har erfaring og kan give dig den bedst mulige rådgivning, så du undgår at underskrive en købsaftale, du senere fortryder. Du tænker måske, at de dygtige og erfarne boligadvokater er dyre, men faktisk kan du godt finde boligadvokater som eksempelvis eBoligadvokat på Frederiksberg, der både har mangeårig erfaring og samtidig tilbyder faste lave priser på køberrådgivning.

Boligpakker skræddersyet til dit behov

Uanset om du står og skal købe hus, ejerlejlighed, andelsbolig, projektbolig eller sommerhus, så får du en meget kompetent rådgivning til konkurrencedygtige priser. eBoligadvokat.dk tilbyder boligpakker, som er skræddersyet til forskellige slags boligkøb, og dermed kommer du kun til at betale for præcis den køberrådgivning, du har brug for. Der er ingen skjulte gebyrer eller ekstraomkostninger, og priserne på de forskellige boligpakker fremgår af hjemmesiden. Hvis du f.eks. har brug for juridisk bistand i forbindelse med køb af ejerlejlighed, så koster det 6.250 kr. inklusiv moms, og hvis det er en andelsbolig, så koster boligpakken 4.000 kr. inklusiv moms. Det er bestemt konkurrencedygtige priser, når du sammenligner med andre boligadvokater på markedet.

Hurtig sagsbehandling og en tryg bolighandel

Hos eBoligadvokat lægger de vægt på, at boligkøberne får en hurtig og grundig sagsbehandling inden for 24 timer. Boligadvokaten foretager en juridisk gennemgang af alle dokumenter, så du på et oplyst grundlag kan underskrive købsaftalen. Det giver tryghed i bolighandlen, at du har en juridisk ekspert ved din side, som udelukkende varetager dine interesser i modsætning til ejendomsmægleren, som er sælgers mand. Ønsker du en gratis samtale med en boligadvokat, før du beslutter dig for, om eBoligadvokat skal hjælpe dig, så kan du booke en uforpligtende og gratis samtale via hjemmesiden. Samtalen foregår via telefon eller på kontoret på Frederiksberg. Dermed kan du få afstemt forventningerne og få svar på dine spørgsmål, før du træffer en beslutning.  

Flere Nyheder