Bedre og mere sikker analsex med en butt plug

11 juli 2018 Astrid Pedersen
Bedre og mere sikker analsex med en butt plug

Analsex er ikke længere udelukkende en seksuel disciplin, som er forbeholdt homoseksuelle mænd. Rigtig mange heteroseksuelle – især i den yngre gruppe – har fået øjnene op for denne sensuelle og lettere grænseoverskridende leg, som kan være utroligt pirrende og vanedannende. Men hvor mange tror, at det kan være aldeles uskadeligt at dyrke analsex, bør der træffes visse forbehold. Seksuelt overførte sygdomme kan stadig overføres via analsex. Og hvis du kaster dig ud i analsex uden at være forberedt, kan du faktisk godt skade din ringmuskel, som ikke fra naturens hånd er indrettet til den samme type belastning som vagina er.

Forbered dig på analsex med en butt plug

Derfor er det en rigtig god idé at træne sig op, så man er forberedt på denne nye seksuelle udfoldelse. Og det er her, butt plugs kommer ind i billedet. Lige som analsex, er dette stykke sexlegetøj ikke forbeholdt homoseksuelle mænd – det kan også bruge til træning af anus, lige som Kegel vægte anvendes til opstramning af bækkenbunden.

Hvilken butt plug skal jeg vælge?

Der er flere forskellige slags butt plugs at vælge imellem. De behøver ikke have den klassiske juletræs-facon – der er mange forskellige udformninger, så det er blot at vælge den butt plug, der passer bedst til dig. Det anbefales dog, at du starter med en mindre model, og så arbejder dig op til en større.

Hos belugi.dk – som er Nordens største online sexshop – kan du finde deciderede starter packs med butt plugs i forskellige størrelser. Du bør også samtidig være opmærksom på, at du, hvis du ønsker at bruge siliconebaseret glidecreme, bør købe en butt plug i stål eller glas – ikke plastik, gummi, silicone eller latex, som risikerer at blive ødelagt af siliconebaseret glidecreme. Se det store udvalg af forskellige butt plugs hos belugi.dk

Flere Nyheder